2.12.2009

Viikon koirakuva haaste

Viimeisessä koirakuva haasteessa aiheena ystäväni, rakkaimpani.
Javi on oikeastaan täydellisin koira minkä tunnen ja minulle paras ja rakkain=)
Klikkaamalla kuvat isoiksi.


Javi on ulkonäöltään juuri sellainen mistä pidän. Sopusuhtainen ja "koiran näköinen" ei siis mitään ylipitkää karvaa, lyttykuonoa tai liian pientä kokoa.
Samoin rodut Javissa ovat sellaiset mitkä ovat aina olleet suosikkejani, eli dobermanni, saksanpaimenkoira ja kultainennoutaja. Rodut eivät ole helpoimmasta päästä, mutta onneksi Javi perinnyt rotujen parhaimmat puolet=)Javi oppii todella helposti käskyjä ja temppuja. Pari toistoa yleensä riittää kun Javi tajuaa että mitä pitää tehdä.

                


Javi on luonteeltaan todella kiltti ja leikkisä. Se tulee toimeen kaikkien kanssa, kunhan muut koirat vaan ovat kilttejä. Jos toinen koira vähänkin ärähtää lähtee Javi heti pois.
Mutta Javi ei ole kertaakaan ärähtänyt, vaikka joskus olisi syytäkin ollut. Pari kertaa on joku pikku tirriäinen hyökännyt kurkkuun kiinni ja roikkunut kaulanahoista kiinni ja Javi on vaan puistellut koiran tyynesti pois ja jatkanut matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan=)


Javi on oikea sylivauva, se voisi olla vaikka koko illan sylissä.  Ja hyvin mahtuu syliin, ainakin jos Javilta kysytään=)

3 kommenttia:

  1. Tervehdys Eijalle. Sinulla on täällä letkeitä ja mukavia koirulikuvia. Javi näyttää tosi persoonalliselta, ja vaikuttaa oikein sopuisalta olennolta. Rapsutukset sille :)

    VastaaPoista
  2. Rapsutukset rakkaalle karvaiselle ystävälle myös meiltä :) Koira on aina rakas ja koiraihmisen sydäntä lämmittää myös toiset suloiset karvakorvat. Ihanaa joulunodotusta teille :)

    VastaaPoista
  3. Onpas komea kuva tuo ensimmäinen - hieno otos komeasta koirasta :) Mukavia kuvia, Javi vaikuttaa hauskalta tyypiltä...!

    VastaaPoista