23.3.2010

Sitruunakakku

Ensimmäisen kerran onnistuin tekemään hyvää sitruunakakkua. Tästä tuli mukavan pehmoista eikä kovaa ja kuivaa niinkuin aikaisemmista:D

200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
1 sitruunan kuori ja mehu


Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat koko ajan vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lopuksi sitruunan kuori ja mehu. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla.
    Ihania herkkuja ja eläimiä.
    Pidän tästä sivustostasi!
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja iloista kevättä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiva kun pidät=)
    Mukavaa kevään alkua!

    VastaaPoista