17.6.2010

Coran ensimmäinen viikko

Muutama päivä sitten katselin Coran korvia että onpas likaiset ja kävin apteekista korvanpuhdistusainetta. Korvia puhdistaessani katsoin, että mikäs kamala ötökkä siellä kävelee ja korvapunkejahan siellä oli. Eikun eläinlääkäriltä varaamaan aikaa puhdistukseen. Cora käyttäytyi hienosti lääkärissä, vähän maukui vaan surkealla äänellä. Lääkäri laittoi niskaan stronghold-lääkettä ja antoi lääkettä mukaan myös Iinekselle laitettavaksi. Iineksellä ei näy korvissa mitään, mutta kuuri pitää sille myös antaa varmuuden vuoksi. Kuukauden päästä uusi annos kummallekkin niskaan. Toivonmukaan kamalista ötököistä pääsee nyt eroon, Cora raukan korvat kutiavat kamalasti ja nyt niitä pitää yrittää puhdistaa. Ja se ei sitten olekkaan mikään helppo homma, yksi pitää kissaa kiinni ja toinen yrittää pumpulilla putsailla.

 Raaps,raaps, kutittaa!

Muuten viikko Coran kanssa on mennyt hyvin ja Iineskin on jo hyväksynyt uuden kaverin.Kissat leikkivät hippaa ja piilosta keskenään. Ensin Iines jahtaa Coraa ja sitten toisin päin=)


 Iines-täti näyttää mallia miten lelu tapetaan ja Cora seuraa tarkkaavaisena

 Tuo pahvilaatikko oli tarkoitettu Coralle nukkuma-ja piilopaikaksi, mutta Iines valtasi sen. On vähän pieni Iinekselle, mutta ei näytä haittaavan=)

 Akvaarion päällä on lämmin tähystys- ja nukkumapaikka

  Coran lempileluksi on tullut tuommoinen muovipallo minkä sisällä on kulkunen
 Kissanpennun kuvaaminen on välillä vähän haastavaa:D

Rankan leikin jälkeen uni maittaa=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti