12.6.2010

Coranar

Toissapäivänä saapui vihdoin pieni kissanpentu, joka sai nimekseen Coranar eli Cora. Pieni kissa on valloittanut sydämeni täysin rohkealla ja suloisella olemuksellaan. Iines on asiasta vähän toista mieltä. Ensimmäisenä päivänä jopa sähisi, mutta eilen tyytyi vain mulkoilemaan pahasti sohvan takaa. Mutta jospa se tästä ja näistä kahdesta vielä ystävät tulee. Javi olisi innokkaana menossa leikkimään, mutta en ole vielä paljoa uskaltanut päästää tutustumaan.

Cora on todella seurallinen, mukana kaikessa tekemisessä ja  heti alkaa kehräys kun saa huomiota. Ensimmäisestä yöstä lähtien nukkunut vieressä, lähinnä minun tai avokin tyynyn päällä. Lisäksi Cora osaa käyttää jo hienosti hiekkalaatikkoa, eikä vahinkoja ole sattunut mihinkään.

Kuvia tullut otettua paljon=)

Coranar tarkoittaa auringonkiertoa quenyan kielelläCora pääsi jo pesullekkin, koska haisi niin voimakkaasti navetalle. Vesi ei ollut pelottavaa yhtään Coran mielestä=)

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen pieni elämänalku! Näytin miehellenikin kuvia. Ihana etenkin tuo viimeinen jossa pieni on ihan märkä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen, aivan ihana pikku kissa, ihana tuo nimen merkitys! :)

  VastaaPoista
 3. Marika: Suloinen kyllä on ollut=)
  Seijastiina: Taru sormusten Herrasta fani kun olen, niin pitäähän näitten lemmikkien nimet sitten sieltä keksiä=D

  VastaaPoista
 4. Hihih katsoin uudelleen nämä kuvat. Tuossa viimeisessä kuvasa näyttää vähän siltä kuin "ei enempää nimikirjoituksia" ;D

  VastaaPoista
 5. Heh, tai että "ei kuvia enempää, kiitos" =)

  VastaaPoista
 6. Ai teilläkin on Cesarin opit toiminut :) Aivan ihana kisuli! Märkäturkkikuva on valloittava :P

  VastaaPoista