24.6.2010

Javi hurja verikoira

Monella ihmisellä on väärä mielikuva dobermanneista ja monesta muusta suojeluun käytetyistä koiraroduista. Kai se johtuu esim. elokuvista jossa dobermannit näytetään vihaisina verikoirina. Tänäänkin lueskelin eräällä foorumilla vihaisista koirista, jokunen kirjoitaja sielläkin oli sitä mieltä että kaikki tuollaiset rodut pitäisi tappaa kaikki ja kieltää kasvattaminen. Ensinnäkään kun tälläiset rodut eivät ole sen pahempia koiria kun se pikku puudelikaan, näillä roduilla koulutus, oikea käsittely ja koiran elekielen lukeminen on tärkeää.(Koirat kyllä varoittavat ennen puremista,  jos vaan koiraa osaa lukea)
Suurin osa puremistapauksistakin on täysin omistajan vika. Ja koiriahan ei saisi pitää irti yleisillä paikoilla, tämän kun kaikki koiranomistajat tajuaisivat, vähenisivät puremiset varmasti.

Javi  dobberi sekoitus makailee tällähetkellä olohuoneen matolla ja katselee kun kissanpentu leikkii kuonon edessä, kyllä se Javi on niin hurja peto=)
Vielä minä joskus otan sen puhtaan dobberinkin, on ne vaan niin upeita koiria=)Javi lapsenvahti ja Iines kyylää takana

Pieni kokoero=)

6 kommenttia:

 1. hevostalli.netin sennupalsta kannattaa jättää mielipiteidensä osalta noteeraamatta...

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita kuvia, niinkuin täällä aina :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä.Ei ole olemassa ongelmakoiria,on vain ongelmaomistajia :-D Toki on rotuja,joiden koulutuksessa on oltava erittäin tarkka,tai tuloksena voi olla agressiivinen yksilö,mutta kyllä pitää osata kutsua ammatti-ihminen apuun,jos ongelmia syntyyn.

  VastaaPoista
 4. Pelottava saksanpaimenkoira haastaa pelottavan "puolidobberin" omistajineen... ;) -> http://karvahelvetti.blogspot.com/2010/07/marka-koira.html

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: niin varmaan pitäisi, mutta sama mielikuva on kyllä paljon muuallakin.
  Anonyymi2: Kiitos, onhan ne=)
  Mimosa: Kiitos=)
  soile: Niinpä
  Bemary: Kivaa, pitääpä kattoa mikä kuva löytyy=)

  VastaaPoista