14.6.2011

Pantapostaus

Tätä postausta olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi laittaa kaikki Javin kaulapannat esille. Nyt kun on vapaapäivä niin sain kuvattua kaikki pannat ja remelit. Eihän niitä niin paljoa vielä olekkaan, ihan hyvin vielä saa ostella lisää:D

Pantaholismi on hyvin tarttuva tauti joten pidä varasi tai se voi tarttua sinuunkin:D

Suurin osa pannoista on siis mittatilauksena tehtyjä, osa ostettu käytettynä tuulenkoirat foorumin putiikista.
Mittatilauspannat on siitä mukavia, että saat koirallesi oikean kokoisen ja juuri sellaisen pannan kuin haluat. Eri tekijöitä on paljon=)

Tässä listaa tekijöistä:
  Kaikki pannat on omassa naulakossaan


  Tässä Helmi-pantoja. Puolkuristava musta-heleäoliivi, kultainen pyörökurra messinkiketjulla ja puolkurra tummanruskea parkki minttu vuorella.

  Ebba+albus pantoja. Keskimmäinen on tilattu mittatilauksena, reunimmaiset ostettu käytettynä. Reunimmaiset ovat hyvät uittopantoina kun on kankaiset ja kevyet.


  Vasen panta on kanashopista. Vuori pehmoista velourkangasta ja reunalla turkoosit heijastintereet, Brodeeraus ja turkooseja strasseja.
  Oikealla Finngrey panta. Finngrey lopetti toimintansa, joten näitä pantoja ei saa enää kuin käytettynä. Upeita pantoja joista vielä joskus tulee keräilyharvinaisuuksia=D


  Tästä pannasta en luovu ikinä :D Päällä musta parkkinahka ja vuorena tummanharmaa pehmonahka sekä pinkkejä, harmaita ja kirkkaita strasseja.


  Sit cc-pantoja. Vasemmanpuoleisessa päällä punaruskea parkkinahka ja alla punaruskea pehmonahka, kartioniittejä ja rottaniittejä. Oikeanpuolimmaisessa musta parkki päällä ja vuorena harmaa pehmonahka, kartioniittejä, sisarniittejä ja kirkkaita strasseja. Näiden pantojen ompelujälki on ihan omaa luokkaansa, niin huolellista ja kaunista jälkeä=)

  Ihanat timantit jotka kiiltää auringonpaisteessa upeasti=)


  Sit omatekemiä pantoja. Näitä nyt ei paljoa tule käytettyä kun niin rumia:D Mutta kiva välillä itse kokeilla ommella:)

  Ketjupannat ja kuonopanta, jota aina välillä joutuu käyttämään muistutukseksi että miten sitä kävellään remmissä..

  Talutinmaan tekemät pannat ja remmit. Lime puolkurra ja 10m pitkä uittoliina ja pinkki-beige kokokurra ja 180cm remmi. Nää on ainuita nailonremmejä joita suostun käyttämään koska nämä ei polta kättä kuten muut nailonremmit=) 

  Tämä noutajatalutin myös Talutinmaalta. Mustaa keinonahkaa


  Helmituotteet tehnyt tämän remmin. Tummanruskea parkkinahka ja kirkkaita strasseja

  Näitten tekijöistä ei tietoa. Musta pyöreäksi ommeltu remmi ja tummanruskea rasvanahka remmi.

   Lyhyitä 140cm remmejä, punaruskea on parkkia ja musta pehmonahkaa jonka tehnyt Helmituotteet.

  Naturelli parkkinahkainen (joka tummunut kivasti käytössä ja ahkeralla öljyämisellä)monitoimiremmi jota käytän toko koulutuksissa ja itsetehty valkoinen 3m pitkä keinonahkainen remmi.


   Pantapostaus osa2

  10 kommenttia:

  1. Ompa ihania pantoja. Mulla on Rontille 4pawsista tilattu. Haluaisin vaan narttukoiran, niin voisin tilailla sille kaikkia ylisöpöjä. Rontille en oikein viitti. :D

   VastaaPoista
  2. Oho, onpas siinä välineistöä, mistä valita. :p Mullakin on ollut mielessä joku vähän vastaavanlainen postaus, vaan enpä oo saanut aikaiseksi vielä.

   VastaaPoista
  3. Sonja; 4pawsilta ei vielä mulla olekkaan yhtään pantaa, pitää varmaan kesän aikana korjata tilanne jollain kivalla kesäpannalla. Siellä on ihania kankaita (tulee kamala valinnanvaikeus)=)
   Mie taas haluaisin uroskoiran, että sille vois hyvillä mielin ostaa tummia värejä ja niittejä, Javille ei hempeitä pinkkejä pantoja tule, koska inhoan sitä väriä:D Tosin Javillekin käy hyvin niittipannat kun ei mikään puudeli ole:D

   Bemary; Laita vaan pannat esille, niin pääsee ihastelemaan =)

   VastaaPoista
  4. Juuri yksi päivä pohdimme tuttavani kanssa ketkä kaikki näitä pantoja oikein tekevät mittatilauksena. Nyt tämä postaus osui ihan sattumalta silmiini, kiitos! Tästä oli suuri apu :)

   VastaaPoista
  5. Siru, Kiva kuulla että oli apua=)

   VastaaPoista
  6. "Pantaholismi on hyvin tarttuva tauti joten pidä varasi tai se voi tarttua sinuunkin:D"

   No aijjjaa! :D Mää en enää ikinä aukase tämmösiä sivuja! saako koneelle jotai suodatinta niistä? Miks just mun koiralla on lyhyt karva ja pitkä kaula = sillehän sopis vaikka kuin päheet pannat..

   Ja näitten pantasivujen "innoittamana" mä rupesin eilen, näin HEINÄKUUN alussa etsiskeleen koirapukujen tekijöitä (no onko ihme ettei kauheesti löytyny näin kesällä muutakuin taukoilevia tekijöitä... :D ) kun Manu tarvis ens talveksi kunnon toppahaalarit..

   sitäpaitsi sille saattais sopia joku magee niittipanta.. ;) hihihi.. nyt rauhotun.. ja jään odottelee tilattua pakettia Talutinmaalta :D tää homma saattaa lähtee vielä käsistä..

   VastaaPoista
  7. Heh, sainpas tartutettua ainakin yhteen tämän taudin:D
   Piti käydä katsomassa että mikä koira sulla on, ja pinserihän onkin täydellinen pantaholistin koira :)
   Joo aika moni on nyt kesätauolla, mutta hyvähän niitä on jo katsella niin tietää sitten heti mistä tilaa kun palaa lomalta. Monella nikkarilla on kuitenkin pitkät jonot joten kannataa hyvissä ajoin jo tilailla=)

   Miekin odottelen pakettia Talutinmaalta. No sit on kyllä tulossa pari käytettyä pantaakin huomenna ja eilen tuli yks.. hmm..:D Mulla on jo tainut lähteä käsistä...

   Kannataa muuten käydä katsomassa tämä sivu: Koiramainen MuotiBlogi http://www.zayoras.com/main.php?id=320

   VastaaPoista
  8. joo, kamalaa :( Manu vois silti ehkä pitää semmosesta hämähäkki-pannasta minkä bongasin Talutinmaan kuvista.. (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=219570838061671&set=a.203237293028359.50213.199401836745238&type=1&theater) sitten mää näin jossain söpön siili-kaulapannan (Manun paras kaveri oli ennen semmonen kuminen vinku-siili, kunnes se nyppi kaikki piikit siltä ja tuhos koko Simon..).. ja sitten mä vähä rupesin miettiin, että koirapuistoissa noutajaremmi olis aika kätevä.. kamalaa :D
   mä meen nyt lukeen tuota koiramuotiblogia - kiitos vinkistä! :)

   VastaaPoista
  9. Toi hämähäkkipanta on cc-panta eli kaulapannat.netistä. Siellä materiaali galleriassa kangas 46.

   Tuolla muotiblogissa sitä vasta kuume iskeekin:D

   VastaaPoista
  10. Nyyhky miten kauniita pantoja ja hihnoja. <3 *tahtoo*

   VastaaPoista