5.8.2011

Pantanaulakon päivitystä

Jatkoa siis tälle http://eija-h.blogspot.com/2011/06/pantapostaus.html postaukselle.

Uusia pantoja on taas jokunen kertynyt :p


Joku aika sitten otettu yhteiskuva, tästä tosin puutuu pari uusinta Helmi-pantaa

Gessin käytettynä ostettu musta pk-panta turkooseilla timskuilla ja ompeleilla. Sitten erään yksityisihmisen tekemä kukkapanta.

Sitten mun piti tottakai tilata pantaan sopiva remmi Gessiltä. Mahtava setti siitä tulikin, kyllä tämän kanssa kehtaa jo lenkkeillä:D

 Sitten sain vihdoinkin ostettua käytetyn pk finngreyn. Tää on todella ihana peruspanta ilman mitään ylimääräisiä tilpehöörejä=) Päällä musta (tai sitten se on todella todella tumma ruskea) parkki ja vuorena pronssisävyinen vihreä. Talutinmaalta sain palkaksi logon tekemisestä tällaisen upea pannan.

Sopii täydellisesti Javille ♥

Käytettynä ostetut Helmipannat. Rakastan tuota heleä-oliivi väriä, se on vaan niin kaunis=) Megatimskussa päällä ruskea parkki ja toisessa pehmonahka. 

Pari remmiä kanssa, vähän käytetty tummanruskea cc parkkihihna messinkiosilla, tähän on tulossa sopiva panta;) Ja monitoimiremmi jonka tekijää en tiedä.

Pari pantaa on vielä tulossa, yksi  upea cc-panta josta haaveillut jo melkein vuoden ja lisäksi Javin synttäripanta uudelta tuttavuudelta eli Normy's Bespokelta. 
Näiden jälkeen vois ehkä mennä ostolakkoon:D 

 

2 kommenttia: