24.2.2012

Nahkapanta ja pari kangaspantaa

Tämmöinen nahkapanta tuli eilen tehtyä loppuun. Javille oli tarkoitus tulla, mutta tein sitten vahingossa liian ison, vaikka olevinaan mittasin alussa sopivaksi :P Noh, katsotaan tuleeko sitä käytettyä tai sitten pitää myydä pois. Eli jos kiinnostaa ostaa niin laittakaa viestiä:)
Pannan leveys on 6,5cm,  pituus kiinni ollessa keskireiässä 45cm, siihen + - 4cm.Tähän käytin uutta ruskeaa parkkinahkaa. Harmi kun todella ohkaista, joten saa nähdä tuleeko kestämään näin isolla koiralla. Pikkukoirillahan tuo nahka menee varmastikin:)
Kaikenlaista muutakin pantatarviketta tuli tilattua Antassusta. Ihania uusia timantteja, väreinä vihreä, turkoosi, kupari, messinki, ja vaaleanpunainen. Sitten tuli myös o-renkaita, sisarniittejä messinkisinä ja hopeisina sekä kaksipuolisia rullasolkia paria eri kokoa. Eiköhän noista jotain taas tule värkättyä :D Tosin tuo nahan ohkaisuus mua nyt vähän harmittaa kun en tiennyt ennen ostoa:(

Sitten esille pari vanhempaa kangaspantaa joita en ole muistanut laittaa esille :D Nämäkin voi lähteä uuteen kotiin jos jotakuta kiinnostaa.

 "Ampparipanta" messinkisillä osilla. Minimi mitta n.38cm  + kurra 8cm, leveys 6cm

Minimimitta 24cm + kurra 10cm. Leveys on 4,5cm

3 kommenttia:

 1. onko se talutinmaa lopettanu noitten pantojen teon ku en löydä sen sivuja mistään?

  VastaaPoista
 2. Tauolla taitaa ainakin olla. Joitain nailonremmejä löytyy Kepeätaival verkkokaupasta

  http://www.kepeataival.fi/kauppa/ulkoilukoulutus.html#

  VastaaPoista
 3. Osaisitko kertoa miten kiinnität nuo strassit pantaan ilman että menevät rikki/rumaksi. Olen eilisestä asti yrittänyt eikä meinaa mitenkään onnistua nätisti. Varsinkin kartioniitit tuntuu aivan mahdottomilta saada lyttääntymättä kiinni :(

  VastaaPoista