18.4.2013

Kevät ♥

Pakko se vaan on uskoa, että kevät on jo tullut. Missä se talvi edes oli :D Talvi tuntui todella lyhkäselle, ehkä siitä syystä että ei mitään kamalia pakkasia tainut paljoa olla. Mielestäni oli todella kiva talvi:)
Paljon tuli jäällä käytyä, melkein päivittäin. Lähes koko talven siellä sai rauhassa kulkea koira irti, vain oikeastaan viimeisen kuukauden joutui väistelemään hiihtäjiä mitkä meinas suksia päälle :P
Nyt ei enää jäälle uskaltauduta ja nyt joutuu taas lenkeilemään kävelyteillä. En tykkää :/ *tahtoo asumaan maalle*
Lumet on hävinneet hirmuista vauhtia, varsinkin kun pari viimeistä päivää on satanut lähes taukoamatta. En tykkää siitäkään :P Masentavan synkeitä päiviä, tuntuu ettei jaksa eikä innosta tehdä mitään. Koirankin saa olla pesemässä korvista häntään heti kun pistää nokkansa ulos sen kanssa.
Onneksi sentään lyhytkarvainen koira, sääliksi käy pitkäkarvojen omistajia :D

Ja hei, arvatkaas mitä Javin kanssa tehtiin lauantaina? Käytiin ekaa kertaa ikinä mätsäreissä :) 
Vettä tuli kuin saavista ja meinas jäätyä hengiltä, mutta kivaa oli silti.
Mitään palkintoa ei saatu, mutta Javi käyttäytyi niin hienosti, että siinä oli jo palkintoa mulle:) Mua vähän jänskätti, että miten siellä käyttäytyy kun paljon koiria, mutta alku häseltämisen jälkeen Javi rauhottui ja otti kontaktia hienosti ja unohti koirat. Tai sitten Javi vaan oli yhtä jäässä kun minäkin...

Kuva © Jonna Puhakka


Kuva © Jonna Puhakka

Eilen tuli leivottua taas pienen tauon jälkeen. Olen vähän yrittänyt vähentää leivontaa, pakko vähän saada kiloja pois ennen kesää. No nyt ratkesin leivontaan, siitä saan tosin syyttää osittain miestäni joka kovasti tahtoi "jotain kiivistä". No pakkohan se sitten oli jotain kokeilla :D Kiivit on kyllä mulle melko tuntematon leivonta aines, kyllä niitä syö ihan sellaisenaan mutta ikinä en niistä mitään muuta ole tehnyt.

Tein sitten tämmöisen helpon ja nopean kakun. Pohja on ihan tavallinen kääretorttupohja, välissä ja päällä kiiviä ja Flora Vanillaa sekä jokunen viinirypäle. Ihanan keväinen ja kevyt kakku :P


Parveke tuli myös siivottua kesäkuntoon, ikkunat pestyä ja grilli kannettua häkkivarastosta ylös. Jos vaikka viikonloppuna grillaisi ensimmäisen kerran. Ihanaa kun aurinko paistaa nyt, jaksaa heti tehdä vaikka mitä :)

Ihanaa kevään jatkoa ♥

1 kommentti:

  1. Nam! Tosiaan ihanan keväinen kakku! :-) Mekin saadaan ens viikolla grilli parvekkeelle, jes! Sit pääsee taas grillailemaan :-)

    VastaaPoista