1.6.2013

Koirapuistoilu 28.5

Nyt alkukesästä ollaan käyty koirapuistoilemassa useammankin kerran. Tuossa oli melkein vuoden tauko, johtuen ihan siitä kun välillä siellä vaan on niin ärsyttävää käydä. Melkein aina sattuu siellä olemaan joku vähemmän sosiaallinen koira tai sitten nuori uros mikä on koko ajan hyppimässä Javin selkään.
Sitten kun Javi murahtaa urokselle, niin itse saa murhaavia katseita kun tuo puistoon "vihaisen koiran". Aarg, miten ärsyttävää :P
Kuitenkin mun mielestä koiralla on oikeus huomauttaa toiselle kun väkisin yritetään selkään kiivetä, joten en viitsi Javiakaan tuosta ruveta komentamaan. Uroksen omistaja sitten kyllä saisi omaansa komentaa, mutta eipä sitä yleensä ikinä tapahtu. 

No mutta nyt  ollaan käyty neljä kertaa puistoilemassa ja kertaakaan ei ole sattunut ärsyttäviä koiria yhtäaikaa.

Viime tiistaina käytiin viimeksi ja kamera oli tällä kertaa mukana. Nyt vihdoin sain aikaiseksi muokkailla kuvat julkaisukuntoon. Vähän ylikirkkaita tuli monesta mutta eiköhän näistä nyt selvän saa :) Kuvat on tässä miten sattuu vinksallaan, kun en vaan saa millään noitä siististi vierekkäin.

Parkkipaikalta puiston portille käveleminen on aina oma shownsa. Ylenssä Javi kävelee nätisti narussa, mutta tuo pieni pätkä on kyllä joka kerta samanlainen tahtojentaisto. No ehkä se siitä vielä joskus:P

Vapaaaaaa!
Ei sitten vaikeampi asento makoilla...
 


Mun berberi jäätyy tässä kylmällä kivellä :P


Javi on kyllä valokuvaajan unelmakoira :) Javi pysyy halutussa asennossa niin kauan kun siitä vapautetaan ja hyppää esim jokun kiven päälle kun sitä vaan osoittaa sormella :)


Lentävä korvakoira

Puistoon on tuotu pari hiekkakasaa. En tiedä meinataanko ne levittää vai onko ne vaan muuten vaan tuolla. Mutta kivat ne ainakin Javin mielestä on. Niiden ympäri on hyvä juosta rallia niin että hiekka vaan lentelee ihmisten silmiin.

Sitten puistoon tuli kiva 3v beagle joka oli Javin kanssa heti samalla aaltopituudella :) Kamera ei enää oikein pysynyt mukana, sen verran vauhdikasta oli meno. Ihmeen lujaa tuommonenkin pötkylä juoksee :D


 Pitkään ei tarvinnut näiden juosta kun rupesi jo väsy tulemaan.
Puistoon tuli vielä kovaääninen pystykorvasekoitus ja rämäpäinen nuori bokseri joka töytäili ja törmäili minne sattuu. Siinä vaiheessa katsottiin parhaimmaksi lähteä kotiin.

Mutta kivaa oli ja eiköhän tässä kesällä vielä uskaltauduta puistoilemaan :)

4 kommenttia:

 1. Tuttu puisto. :) Ja ihana Javi. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi, jäin seurailemaan. Ihania kuvia, ja söpö koira! Puistoilua ollaan omankin hurtan kanssa silloin tällöin harrastettu, mutta taukit koiran omistajat vähensivät sitäkin intoa. Eräällä kerralla minun olisi pitänyt antaa suuren yli-innokkaan uroskoiran ASTUA 6kk pentuani (joka makasi selällään koko ajan) niin kauan, että pentu olisi ärähtänyt pois!! Menin väliin ajamaan koiraa pois omani päältä, niin omistaja tuli vinkumaan, että antaa koirien selvittää välinsä itse.. Voi huh huh :D Mutta, on siellä toki mukavaakin porukkaa ja kivoja koiria.

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan :) Ikävä kyllä noita taunoja koiranomistajia riittää :/

   Poista