21.7.2015

Reissu Kolilla

Viime päivinä on saatu nauttia kesäisemmistä keleistä, ihanaa! Näitä kelejä olen kyllä kovasti odottanutkin :) Heti kun on parempi keli on paljon mukavampaa käydäkin jossain.
 Eilen käytiin kävelemässä ja makkaranpaistossa Kolilla. Useamman kerran siellä on tullut käytyä mutta ikinä siellä ei ole sattunut noin paljon olemaan ihmisiä yhtä aikaa. Kaikki parkkipaikat oli ihan täynnä autoja, hyvä kun saatiin oma auto parkkiin. Sitten en tosin tiedä missä ne ihmiset oli, kun ei siellä kävelemässä sitten kuitenkaan mikään hirveä ryysis ollut. Ehkä kaikki oli hotellissa tai kylpylässä...

Kuvia tuli reilu 300 kpl, tässä parhaimmat esille :)


Tästä tuli ihmeen kiva vaikka otettu autosta, vähän kyllä näkyy jotain heijastusta taivaalla.


Ukko-Kolin laelta ei kovin montaa kuvaa tullut otettua, kun siinä ihmisiä oli enemmän niin koko ajan kuvassa meinasi olla jonkun käsi tai pää :P Ja onhan tuota maisemaa jo tullut kuvattua aika monta kertaa :)
Kokeilin panorama kuvan ottamista, tässä on viisi kuvaa yhdistettynä. Kannattaa katsoa isona, paina kuvaa ja sen jälkeen hiiren oikealla näytä kuva.

Maariankämmekkä

Joku tuijottaa...

Javin eväspaikka, vettä ja luuta eväänä...

ja meillä oli makkaraa ja leipää. Tulen sytyttäminen meinasi olla aika vaikea operaatio, kun kaikki puut oli melko kosteita. Jonkinlainen nuotio sentään saatiin, niin ei tarvinnut makkaroita kylmänä syödä :D Vähän meinasi vielä ruveta satamaan vettä tuossa välissä, mutta onneksi oli vain lyhyt kuuro ja aurinko alkoi pian taas paistamaan.


Pieni söpö sieni kasvoi nuotiopaikalla puun raosta. 

 Jonkun koiran kaulapanta jäänyt matkan varrelle.


Ihana pieni niitty täynnä kukkia

Kotiin päin tultaessa otin autosta käsin kuvan heinäpellosta, kiva että heinäseipäitäkin vielä joskus tulee vastaan.1 kommentti:

  1. Tosi upeita kuvia sekä maisemia. En ole koskaan käynyt Kolilla. Ehkä ensi kesänä... :)

    VastaaPoista