18.9.2015

Pantoja

Tänne ei olekaan tullut laitettua esille pitkään aikaan tekemiäni pantoja.
Mulla on ollut tässä vähän taukoa pantojen teon suhteen ja olen keskittynyt lähinnä vain taulujen maalaamiseen mutta nyt yritän taas vähän reippaammin tehdä myös pantoja.

Tämmöisiä pantoja on syntynyt sen jälkeen kun viimeksi olen tänne pantoja laitellut esille. Tai siis osa vaan, en ihan kaikkia viitsi laittaa :DTämä klonkku oli ylivoimaisesti vaikein maalattava kaikista mitä olen tehnyt, huh :P


Myytävänä! Solkipanta, maalattu helmiäispinkki, hopean värinen köynnös sekä strasseja. Vuorena pinkki metallihohtokroko. Koko 40cm - 46cm. Leveys keskeltä 6cm, tasaleveä.
Hinta 56€

 

Myytävänä!  Pk-panta paksulla ketjulla, min. 45cm + ketju 12cm, leveys keskeltä n. 6cm
Hinta 60e

 Loput myytävät pannat löytyy nettisivuilta.


Tänään valmistui uusin, söpö mini Ihaa. Tämä onkin varmaan pienin mun tekemistä pannoista, mittaa on 21cm + minikoirien ketju ja leveys keskeltä 3,5cm.

Maalausoperaatio

 Toinen sivu ja ketju ommeltu kiinni


Valmis Ihaa

Javikin sai toissapäivänä uuden pannan. Löysin Lidlistä heijastavia kangaspaikkoja ja päätin kokeilla pehmonahkaisen heijastinpannan tekoa. Ongelma oli lähinnä se, että nuo kangaspaikat on niin isoja että pannasta joutuu tekemään todella leveän. Onneksi Javi ei mikään pikkukoira ole niin tämmöinen 9cm leveä pantakin vielä aika hyvin menee kaulaan :)  Pehmonahka on parkkiin verrattuna aika ärsyttävää ommeltavaa, kokoajan se meinasi mutruta milloin minnekin ja pintaan jäi tuollaisia laineita :/ Mutta onneksi tätä käytetään vaan pimeällä :DSamanlaiset hörökorvat :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti