26.11.2015

Harrastus

Pieni Lintu-blogissa oleva makro tex-haaste on tällä viikolla harrastus.
Mulla on useampikin harrastus joten en osannut päättää vain yhtä mistä laitan kuvan, joten tässä nyt useampikin :)

 Lenkkeily koiran kanssa. Tätä tulee tehtyä tottakai päivittäin, välillä metsässä ja välillä enemmän kävelyteitä pitkin.

Valokuvaus. Valokuvausta on tullut harrastettua jostain hmm... no sanotaan nyt 90-luvun loppupuolelta asti. Silloin mulla oli yksinkertainen filmikamera millä räpsin ja joka toisessa kuvassa oli sormi edessä :D Nykyisin onneksi vähän kehittyneempää menoa.

Piirtäminen/maalaaminen. Ehkä tätä pitäisi kutsua enemmän työksi kuin harrastukseksi, mutta piirrän myös omaksi huviksi en vain tilaustöitä, joten kai se silloin on harrastus...

Pienoismallien kustomointi. Tämä on aika uusi harrastus, mutta tähän olen niin koukussa kun vain aikaa olisi enemmän tehdä. Kaksi lähintä mallia ovat keskeneräisiä Schleichejä, toinen on vain maalattu ja toista olen kustomoinut enemmänkin (alkuperäinen oli tämän näköinen.)
Vaaleanpunainen on keskeneräinen oma malli, sen pohjalla on rautalankaa, foliota ja päällä SuperSkulpey massaa, saa nähdä valmistuuko tämä joskus ensi vuoden puolella. Tuon vieressä on Breyer kustomi ja ylhäällä näkyy toisen oman mallin jalat.

 Askartelu. Lähinnä askartelen kortteja, kaupan valmiita kortteja ei tule ostettua ikinä.

Korujen tekeminen. Tätä tulee aika vähän nykyisin tehtyä, vaikka kivaa näpräilyä onkin.

Sims 3:n pelaaminen. Oikeastaan ainut peli mitä pelaan on sims 3. Erittäin koukuttava peli :PPieni Lintu - MakroTex challenge

14 kommenttia:

 1. Sullahan on samoja harrastuksia kuin minullakin.
  Harmi vaan, kun itselläni vaan harrastukset jääneet kovin valokuvauspainotteisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää olevan :) Valokuvaus on kyllä mukavaa, vaikka osaa se välillä olla myös erittäin ärsyttävää kun ei vaan saa kuvaa onnistumaan kuten haluaisi.

   Poista
 2. Hienoja kuvia ja toisesta blogistasi löytyy aivan ihania muotokuvia!
  Tänne täytyy tulla uudelleenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiva kun pidät :) Tervetuloa uudestaankin!

   Poista
 3. Koiran kanssa lenkillä kamera kaulassa ja postiin kaikki valmiit työt samalla reisuulla, niin kaikki harrastukset yhdistyvät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuisihan se :) Tai onnistui ja olen tehnytkin silloin kun lähi Siwassa oli posti, mutta nykyisin lähin posti on Joensuun keskustassa niin ei sinne koiran kanssa viitsi lähteä. Koira osaisi olla yksin odottamassa sen ajan mutta nykyisin on niin paljon kaikkea sekopää kulkijaa ettei viitsi ottaa riskiä että tekevät koiralle jotain.

   Poista
 4. Ihania harrastuksia, nuo pienoismallit näyttävät vaikeilta tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne aika vaikeita, vaikka minäkin olen vuosia oikeiden hevosten kanssa ollut ja piirtänyt myös niin onhan tuo muotoilu ihan erilaista ja haastavaa :)

   Poista