9.12.2015

Pilkahdus valoa

Aurinko! Tuosta ihanasta valoilmiöstä sai nauttia eilen koko päivän. Kyllä sitä onkin ollut ikävä, pari viikkoa sitten näin viimeksi pienen pilkahduksen auringosta ja sitä edellistä kerta en edes muista. Tuskin olen ainut joka on jo ihan kyllästynyt tähän lumettomaan harmauteen. Yleensä kun kuitenkin on lunta niin nämä suomen talvet ainakaan itseäni ei ole koskaan haitannut mutta tänä vuonna on ollut kyllä todella masentavaa keliä koko "talvi".

Eilen heti ensimmäisen valopilkahduksen jälkeen nappasin kameran ja koiran matkaan ja lähdettiin kävelemään Kuhasaloon. Lenkillä vierähtikin sitten kolme tuntia ja jos ei olisi ollut niin kamalan kova tuuli olisi ulkona voinut olla mieluusti pidempäänkin. 


Melkoisen vehreää näin joulukuuksi. 

Metsän puolella on monta ruokintapaikkaa ja siellä on ihan hurjan paljon oravia ja erilaisia lintuja. Yleensä niistä en ole saanut otettua kuvia, mutta nyt tuon pidemmän putken kanssa sain jopa muutaman lintu -ja kurrekuvan :) 
Tuolla vaan on todella hämärää paistoi aurinko tai ei, niin ISO joutui olemaan 1000 että sai edes jotain näkymään, eli melkoisen rakeisia kuvia tuli. 

Tämä kaveri näyttää aika hyvin syönneeltä :D Ei näitä kuvia katsellessa kyllä uskoisi, että on joulukuu :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti