31.12.2015

Vuoden viimeinen postaus


Vuoden 2015 viimeistä tuntia viedään. Ilta on mennyt elokuvia katsellessa ja mässyä syödessä. Käytiin myös kuvaamassa Joensuun keskustassa ilotulitusta. Pari sentään julkaisukelpoista kuvaa sain otettua, mutta kyllä ilotulitusten kuvaaminen tuntuu melkoisen vaikealta.
Omia raketteja meillä ei ole, eikä näin kaupungissa asuessa tarvitsekaan kun joka puolella näkyy muiden raketit. Onneksi koirasta ei tarvitse olla huolissaan, tällä hetkellä Javi nukkuu jalat kattoon päin omalla pedillä eikä tajuakkaan raketteja vaikka melkoinen pauke käy koko ajan.

Mitä jäi mieleen vuodesta 2015? Taulupuolella on tullut mukavia projekteja ja enemmän tilaustöitä kuin aikaisempina vuosina. Paljon on tullut käytyä erilaisilla patikointi -ja makkaranpaisto retkillä ja tietenkin valokuvaamassa. Perttu osti oman kameran (Nikon P900) joten ollaan tehty paljon myös yhteisiä kuvausretkiä. Luonto -ja maisemakuvia on tullut otettua paljon enemmän kuin aikaisemmin. 
Ja tietenkin mun uusi kamera ja sen myötä ainakin itsestäni tuntuu että olen kehittynyt kuvaajana, tai ehkä se on vain kameran ansiota, mene ja tiedä :D Uusi linssi toki myös on hieno juttu, sillä vain ei tässä syksyn ja ns. "talven" aikana vielä ole kerinnyt paljoa kuvaamaan. Innolla odotan ensi kesää ja koira -ja hevostapahtumia mitä sen kanssa pääsee kuvaamaan. Tavoitteena olisi päästä kuvaamaan enemmänkin hevoskilpailuja, niitä kun viime vuosina on niin vähän tullut kuvattua :)
Tavoitteena olisi myös saada päivitettyä tätä blogia säännöllisemmin. Katsotaan toteutuuko :D

Kiitos teille muutamille lukijoille ketkä täällä jaksatte vielä seurata ♥
Tämän kuvan myötä haluan toivottaa kaikille blogissa vierailijoille oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2016!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti